BDU kollektivi yanğında həyatını itirmiş tələbəsindən hüznlə danışdı
20/05/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Binəqədi rayonunda baş vermiş yanğında faciəli şəkildə həyatını itirən BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin 3-cü kurs tələbəsi Ülkər Eyvazovanın anım mərasimi keçirilib.

19/05/2015

Çexiya Respublikasının Xarici İşlər Nazirinin müavini Petr Drulakın başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.

Yay imtahan sessiyası
15/05/2015

BDU-da 2014-2015-ci tədris ili üzrə yay imtahan sessiyası davam edir.

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
06/05/2015

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı
09/04/2015

BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı

BDU-da soyqırım qurbanları anılıb
31/03/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 Mart - Azərbaycanlıların Soyqırımı Günü ilə bağlı tədbir keçirilib

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi qalib oldu
17/03/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində həmçinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə ənənəvi Novruz şənliyi keçirilib.

02/03/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində Həmkarlar Bürosunun növbəti hesabat seçki iclası keçirildi.

Tələbələr Xocalı faciəsini andı
25/02/2015

Tələbələr Xocalı faciəsini andı.

BDU-da Xocalı faciəsinin 23-cü ildönümü qeyd edilib
23/02/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Xocalı faciəsinin 23-cü ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Təbrik edirik
05/02/2015

ƏLƏMDAR CABBARLI TÜRKİYƏ YAZARLAR BİRLİYİNİN (İLESAM) "TÜRK ƏDƏBİYYATINA XİDMƏT" ÖDÜLÜNƏ LAYİQ GÖRÜLÜB.

20 Yanvar şəhidlərinin anim mərasimi
17/01/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar şəhidlərinin anım mərasimi keçirilib.

| Ətraflı

BDU-da qış imtahan sessiyası başlayıb
30/12/2014

Bakı Dövlət Universitetinin bakalavriat və magistratura səviyyələrində (əyani və qiyabi şöbələr üzrə) qış imtahan sessiyası başlayıb.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universitetinin 95 illik yubileyinə həsr olunmuş təntənəli tədbir keçirilib
18/12/2014

Bakı Dövlət Universitetində bu ali təhsil müəssisəsinin 95 illik yubileyinə həsr olunan təntənəli tədbir keçirilib. AzərTAc xəbər verir ki, tədbirdə dövlət və hökumət rəsmiləri, Milli Məclisin deputatları, akademiklər, dünyanın müxtəlif ölkələrindən olan alimlər, ali məktəb rektorları, Azərbaycanda akkreditə olunmuş diplomatik korpusun təmsilçiləri iştirak ediblər.

Türkiyəli yazarlar BDU-nun Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində
27/11/2014

“Aşıq Şəmşir” Mədəniyyət Ocağı İctimai Birliyinin dəvəti ilə ölkəmizə səfərə gələn Türkiyə Yazıçılar Birliyinin katibi, şair İbrahim Əryigit, sənətçi Əsən Əryigit və “Birləşən Ürəklər” dərnəyinin başqanı, şairə Yasemin Meydan Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində olublar

ELAN
12/11/2014

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Elmin İnkişafı Fondu (EİF) Gənc alim və mütəxəssislərin 3-cü qrant müsabiqəsinielan etmişdir.

BDU-da Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
15/10/2014

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib.

| Ətraflı

BDU-da ümumdünya sülh günü qeyd olundu
19/09/2014

BDU-da “Beynəlxalq Sülh Günü” ilə bağlı tədbir keçirildi

Məzun günü
27/07/2014

27 iyun 2014-cü il tarixində Bakı Dövlət Universitetində məzun günü keçirilmişdir.

Elmi Şura
02/07/2014

02.07.2014-cü il tarixində saat 14:00-da Kaitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçirildi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |