Rektor BDU könüllüləri ilə görüşüb
30/06/2015

Bu gün BDU-da Bakı 2015 Birinci Avropa oyunlarında könüllü kimi iştirak edən universitetin 3000 tələbəsi ilə görüş keçirilib.

| Ətraflı

2015/2016-ci tədris ilində aşağidaki ixtisaslar üzrə ödənişli əsaslarla əyani formada yenidənhazırlanma təhsili almaq üçün qəbul elan edir.
25/06/2015

2015/2016-ci tədris ilində aşağidaki ixtisaslar üzrə ödənişli əsaslarla əyani formada yenidənhazırlanma təhsili almaq üçün qəbul elan edir.

| Ətraflı

PAKT layihəsi çərçivəsində təlim keçirilib
23/06/2015

Bakı Dövlət Universitetində Avropa Komissiyasının TEMPUS proqramının PAKT (Project Actors Capacity Training in Caucasus) layihəsi çərçivəsində təlim keçirilib.

BDU alimləri Fransada olublar
23/06/2015

Nanoaraşdırmalar laboratoriyasının aparıcı elmi işçisi, professor Ülviyyə Həsənova və Nanomaterialların kimyəvi fizikası kaferdrasının müəllimi, Nanoaraşdırmalar laboratoriyasının böyük elmi işçisi Flora Hacıyeva Fransanın Paris şəhərində keçirilmiş Nanotech- Nanoscience-2015 beynəlxalq konfransında iştirak edib və məruzə ediblər.

Ayxan Mamayev məzunu olduğu BDU tərəfindən mükafatlandırıldı
23/06/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Bakı-2015 Avropa oyunlarında şotokan karate do idman növü üzrə qızıl medal sahibi, universitetin tətbiqi-riyaziyyat və kibernetika fakütəsinin 2014-cü il məzunu Ayxan Mamayev və Avropa oyunlarında 2 uğurlu çıxışı ilə yadda qalan filologiya fakültəsinin 2-ci kurs tələbəsi Fəridə Abiyeva ilə görüş keçirilib.

“Çin dili körpüsü” adlı müsabiqə
18/06/2015
“Çin dili körpüsü” adlı müsabiqə

BDU nümayəndə heyəti Çində olub
10/06/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva, BDU nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun ÇXR tərəfindən direktoru Xu Fenxua və Azərbaycan tərəfindən direktoru Oqtay Cəlilbəyli Konfutsi İnstitutu İdarə Heyətinin Çinin Hefey şəhərində yerləşən Anxoy Universitetində illik birgə iclasına qatılıblar.

| Ətraflı

Akademik Perspektivləri üzrə Beynəlxalq İnstitut (URAP) 2014-2015-ci illər üçün ən yaxşı universitetlərin siyahısını açıqlayıb.
08/06/2015

BDU və Şanxay Universiteti Anlaşma Memorandomu imzalayıb
03/06/2015

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Çin Xalq Respublikasının Şanxay Universitetindən olan nümayəndə heyəti ilə görüşüb.

BDU-da “Bakı-2015. İlk Avropa oyunlarına dəstək” adlı tədbir keçirilib
26/05/2015

BDU-da “Bakı-2015. İlk Avropa oyunlarına dəstək” adlı tədbir keçirilib

| Ətraflı

BMT-nin Ərzaq və Kənd Təsərrüfatı Təşkilatının (FAO-nun) Baş direktoru BDU-nun Fəxri doktoru olub
25/05/2015

Qanlı yanvar” filminin Bakı Dövlət Universitetində nümayişi keçirilib
21/05/2015

Bakı Dövlət Universitetində rejissor Vahid Mustafayev tərəfindən çəkilmiş “Qanlı yanvar” filminin nümayişi keçirilib.

| Ətraflı

BDU kollektivi yanğında həyatını itirmiş tələbəsindən hüznlə danışdı
20/05/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Binəqədi rayonunda baş vermiş yanğında faciəli şəkildə həyatını itirən BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin 3-cü kurs tələbəsi Ülkər Eyvazovanın anım mərasimi keçirilib.

19/05/2015

Çexiya Respublikasının Xarici İşlər Nazirinin müavini Petr Drulakın başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.

Yay imtahan sessiyası
15/05/2015

BDU-da 2014-2015-ci tədris ili üzrə yay imtahan sessiyası davam edir.

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
06/05/2015

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı
09/04/2015

BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı

BDU-da soyqırım qurbanları anılıb
31/03/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 Mart - Azərbaycanlıların Soyqırımı Günü ilə bağlı tədbir keçirilib

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi qalib oldu
17/03/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində həmçinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə ənənəvi Novruz şənliyi keçirilib.

02/03/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində Həmkarlar Bürosunun növbəti hesabat seçki iclası keçirildi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |