Ayxan Mamayev məzunu olduğu BDU tərəfindən mükafatlandırıldı
23/06/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Bakı-2015 Avropa oyunlarında şotokan karate do idman növü üzrə qızıl medal sahibi, universitetin tətbiqi-riyaziyyat və kibernetika fakütəsinin 2014-cü il məzunu Ayxan Mamayev və Avropa oyunlarında 2 uğurlu çıxışı ilə yadda qalan filologiya fakültəsinin 2-ci kurs tələbəsi Fəridə Abiyeva ilə görüş keçirilib.

“Çin dili körpüsü” adlı müsabiqə
18/06/2015
“Çin dili körpüsü” adlı müsabiqə

BDU nümayəndə heyəti Çində olub
10/06/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva, BDU nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun ÇXR tərəfindən direktoru Xu Fenxua və Azərbaycan tərəfindən direktoru Oqtay Cəlilbəyli Konfutsi İnstitutu İdarə Heyətinin Çinin Hefey şəhərində yerləşən Anxoy Universitetində illik birgə iclasına qatılıblar.

| Ətraflı

Akademik Perspektivləri üzrə Beynəlxalq İnstitut (URAP) 2014-2015-ci illər üçün ən yaxşı universitetlərin siyahısını açıqlayıb.
08/06/2015

BDU və Şanxay Universiteti Anlaşma Memorandomu imzalayıb
03/06/2015

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Çin Xalq Respublikasının Şanxay Universitetindən olan nümayəndə heyəti ilə görüşüb.

BDU-da “Bakı-2015. İlk Avropa oyunlarına dəstək” adlı tədbir keçirilib
26/05/2015

BDU-da “Bakı-2015. İlk Avropa oyunlarına dəstək” adlı tədbir keçirilib

| Ətraflı

BMT-nin Ərzaq və Kənd Təsərrüfatı Təşkilatının (FAO-nun) Baş direktoru BDU-nun Fəxri doktoru olub
25/05/2015

Qanlı yanvar” filminin Bakı Dövlət Universitetində nümayişi keçirilib
21/05/2015

Bakı Dövlət Universitetində rejissor Vahid Mustafayev tərəfindən çəkilmiş “Qanlı yanvar” filminin nümayişi keçirilib.

| Ətraflı

BDU kollektivi yanğında həyatını itirmiş tələbəsindən hüznlə danışdı
20/05/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Binəqədi rayonunda baş vermiş yanğında faciəli şəkildə həyatını itirən BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin 3-cü kurs tələbəsi Ülkər Eyvazovanın anım mərasimi keçirilib.

19/05/2015

Çexiya Respublikasının Xarici İşlər Nazirinin müavini Petr Drulakın başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.

Yay imtahan sessiyası
15/05/2015

BDU-da 2014-2015-ci tədris ili üzrə yay imtahan sessiyası davam edir.

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
06/05/2015

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib

BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı
09/04/2015

BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı

BDU-da soyqırım qurbanları anılıb
31/03/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 Mart - Azərbaycanlıların Soyqırımı Günü ilə bağlı tədbir keçirilib

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi qalib oldu
17/03/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində həmçinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə ənənəvi Novruz şənliyi keçirilib.

02/03/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində Həmkarlar Bürosunun növbəti hesabat seçki iclası keçirildi.

Tələbələr Xocalı faciəsini andı
25/02/2015

Tələbələr Xocalı faciəsini andı.

BDU-da Xocalı faciəsinin 23-cü ildönümü qeyd edilib
23/02/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Xocalı faciəsinin 23-cü ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Təbrik edirik
05/02/2015

ƏLƏMDAR CABBARLI TÜRKİYƏ YAZARLAR BİRLİYİNİN (İLESAM) "TÜRK ƏDƏBİYYATINA XİDMƏT" ÖDÜLÜNƏ LAYİQ GÖRÜLÜB.

20 Yanvar şəhidlərinin anim mərasimi
17/01/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar şəhidlərinin anım mərasimi keçirilib.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |