Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
28/10/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib.

| Ətraflı

BDU daha bir reytinq cədvəlində
22/10/2015

Bakı Dövlət Universiteti Şərqi Avropa və Mərkəzi Asiyanın İnkişaf etməkdə olan ölkələrinin reytinq siyahısında yer tutub.

BDU-da Müstəqillik Günü ilə bağlı tədbir
20/10/2015

Bakı Dövlət Universitetində Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin təşkilatçılığı ilə 18 oktyabr – Dövlət müstəqilliyi günü ilə bağlı tədbir keçirilib.

| Ətraflı

Rusiya İstintaq Komitəsinin sədri BDU-da mühazirə oxuyub. Abel Məhərrəmov Komitənin xatirə medalı ilə təltif olunub
16/10/2015

Rusiya Federasiyasının İstintaq Komitəsinin sədri, ədliyyə general-polkovniki, Rusiyanın «Əməkdar hüquqşünası», professor Aleksandr Bastrıkinin Bakı Dövlət Universitetinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüşü keçirilib.

08/10/2015

2015-ci ilin oktyabr ayının 8-də Azərbaycan Respublikası Prezidenti İşlər İdarəsinin Prezident Kitabxanası “Türk xalqlarının kitab abidələri” adlı elektron kitabxanasının təqdimat mərasimi keçirilmişdir.

Tyutorlara sertifikatlar təqdim edilib
23/09/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun 7-ci tyutor hazırlığı kurslarının başa çatması ilə əlaqədar fakültə dekanları və tyutorlarla görüşü keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti IV beynəlxalq kitab sərgi-yarmakasında təmsil olunub
22/09/2015

Bakı Dövlət Universiteti Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət və Turizm Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə IV beynəlxalq kitab sərgi-yarmakası keçirilmişdir.

Çex Respublikasının Prezidenti BDU-da
16/09/2015

Ölkəmizdə səfərdə olan Çex Respublikasının Prezidenti Miloş Zeman Bakı Dövlət Universitetinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüşüb.

| Ətraflı

BDU daha bir dünya reytinq cədvəlində yer alıb
15/09/2015

Bakı Dövlət Universiteti dünya ali məktəblərinin nüfuzlu “QS World University Rankings 2015/2016” reytinq cədvəlində yer alıb.

| Ətraflı

BDU yeni tədrsi ilinə necə hazırlaşıb?
15/09/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Bilik günü münasibətilə tədbir keçirilib.

| Ətraflı

Azərbaycandan yalnız BDU dünyanın nüfuzlu universitetləri arasında yer alib
14/09/2015

Bakı Dövlət Universiteti növbəti dəfə dünyanın nüfuzlu universitetləri arasında yer alıb.

BDU-nun yaranmasından 96 il ötür
01/09/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin yaranmasından 96 il ötür.

| Ətraflı

BDU-da Sənaye Tətbiqli İdarəetmə və Optimallaşdırma-2015 adlı 5-ci Beynəlxalq Elmi Konfrans öz işinə başlayıb
27/08/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Rabitə və Yüksək Texnologiyalar Nazirliyi və Bakı Dövlət Universiteti Tətbiqi Riyaziyyat İnstitutunun təşkilatçılığı ilə Sənaye Tətbiqli İdarəetmə və Optimallaşdırma-2015 adlı 5-ci Beynəlxalq Elmi Konfrans öz işinə başlayıb.

| Ətraflı

BDU-da Elmi Şuranın bu tədris ili üçün son genişləndirilmiş iclası keçirilib
07/07/2015

Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib.

Tyutorlar imtahan verib
03/07/2015

28 nəfərin iştirak etdiyi yekun imtahanda çıxış edən Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə tyutorlara ugurlar arzulayıb.

BDU-da Məzun günü
30/06/2015

Bakı Dövlət Universitetində Məzun günü keçirilib.

Rektor BDU könüllüləri ilə görüşüb
30/06/2015

Bu gün BDU-da Bakı 2015 Birinci Avropa oyunlarında könüllü kimi iştirak edən universitetin 3000 tələbəsi ilə görüş keçirilib.

| Ətraflı

2015/2016-ci tədris ilində aşağidaki ixtisaslar üzrə ödənişli əsaslarla əyani formada yenidənhazırlanma təhsili almaq üçün qəbul elan edir.
25/06/2015

2015/2016-ci tədris ilində aşağidaki ixtisaslar üzrə ödənişli əsaslarla əyani formada yenidənhazırlanma təhsili almaq üçün qəbul elan edir.

| Ətraflı

PAKT layihəsi çərçivəsində təlim keçirilib
23/06/2015

Bakı Dövlət Universitetində Avropa Komissiyasının TEMPUS proqramının PAKT (Project Actors Capacity Training in Caucasus) layihəsi çərçivəsində təlim keçirilib.

BDU alimləri Fransada olublar
23/06/2015

Nanoaraşdırmalar laboratoriyasının aparıcı elmi işçisi, professor Ülviyyə Həsənova və Nanomaterialların kimyəvi fizikası kaferdrasının müəllimi, Nanoaraşdırmalar laboratoriyasının böyük elmi işçisi Flora Hacıyeva Fransanın Paris şəhərində keçirilmiş Nanotech- Nanoscience-2015 beynəlxalq konfransında iştirak edib və məruzə ediblər.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |