Xəbərlər

08/10/2015

2015-ci ilin oktyabr ayının 8-də Azərbaycan Respublikası Prezidenti İşlər İdarəsinin Prezident Kitabxanası “Türk xalqlarının kitab abidələri” adlı elektron kitabxanasının təqdimat mərasimi keçirilmişdir.

Tyutorlara sertifikatlar təqdim edilib
23/09/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun 7-ci tyutor hazırlığı kurslarının başa çatması ilə əlaqədar fakültə dekanları və tyutorlarla görüşü keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti IV beynəlxalq kitab sərgi-yarmakasında təmsil olunub
22/09/2015

Bakı Dövlət Universiteti Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət və Turizm Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə IV beynəlxalq kitab sərgi-yarmakası keçirilmişdir.

Çex Respublikasının Prezidenti BDU-da
16/09/2015

Ölkəmizdə səfərdə olan Çex Respublikasının Prezidenti Miloş Zeman Bakı Dövlət Universitetinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüşüb.

| Ətraflı

BDU daha bir dünya reytinq cədvəlində yer alıb
15/09/2015

Bakı Dövlət Universiteti dünya ali məktəblərinin nüfuzlu “QS World University Rankings 2015/2016” reytinq cədvəlində yer alıb.

| Ətraflı

BDU yeni tədrsi ilinə necə hazırlaşıb?
15/09/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Bilik günü münasibətilə tədbir keçirilib.

| Ətraflı

Azərbaycandan yalnız BDU dünyanın nüfuzlu universitetləri arasında yer alib
14/09/2015

Bakı Dövlət Universiteti növbəti dəfə dünyanın nüfuzlu universitetləri arasında yer alıb.

BDU-nun yaranmasından 96 il ötür
01/09/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin yaranmasından 96 il ötür.

| Ətraflı

BDU-da Sənaye Tətbiqli İdarəetmə və Optimallaşdırma-2015 adlı 5-ci Beynəlxalq Elmi Konfrans öz işinə başlayıb
27/08/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Rabitə və Yüksək Texnologiyalar Nazirliyi və Bakı Dövlət Universiteti Tətbiqi Riyaziyyat İnstitutunun təşkilatçılığı ilə Sənaye Tətbiqli İdarəetmə və Optimallaşdırma-2015 adlı 5-ci Beynəlxalq Elmi Konfrans öz işinə başlayıb.

| Ətraflı

BDU-da Elmi Şuranın bu tədris ili üçün son genişləndirilmiş iclası keçirilib
07/07/2015

Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib.

Tyutorlar imtahan verib
03/07/2015

28 nəfərin iştirak etdiyi yekun imtahanda çıxış edən Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə tyutorlara ugurlar arzulayıb.

BDU-da Məzun günü
30/06/2015

Bakı Dövlət Universitetində Məzun günü keçirilib.

Rektor BDU könüllüləri ilə görüşüb
30/06/2015

Bu gün BDU-da Bakı 2015 Birinci Avropa oyunlarında könüllü kimi iştirak edən universitetin 3000 tələbəsi ilə görüş keçirilib.

| Ətraflı

2015/2016-ci tədris ilində aşağidaki ixtisaslar üzrə ödənişli əsaslarla əyani formada yenidənhazırlanma təhsili almaq üçün qəbul elan edir.
25/06/2015

2015/2016-ci tədris ilində aşağidaki ixtisaslar üzrə ödənişli əsaslarla əyani formada yenidənhazırlanma təhsili almaq üçün qəbul elan edir.

| Ətraflı

PAKT layihəsi çərçivəsində təlim keçirilib
23/06/2015

Bakı Dövlət Universitetində Avropa Komissiyasının TEMPUS proqramının PAKT (Project Actors Capacity Training in Caucasus) layihəsi çərçivəsində təlim keçirilib.

BDU alimləri Fransada olublar
23/06/2015

Nanoaraşdırmalar laboratoriyasının aparıcı elmi işçisi, professor Ülviyyə Həsənova və Nanomaterialların kimyəvi fizikası kaferdrasının müəllimi, Nanoaraşdırmalar laboratoriyasının böyük elmi işçisi Flora Hacıyeva Fransanın Paris şəhərində keçirilmiş Nanotech- Nanoscience-2015 beynəlxalq konfransında iştirak edib və məruzə ediblər.

Ayxan Mamayev məzunu olduğu BDU tərəfindən mükafatlandırıldı
23/06/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Bakı-2015 Avropa oyunlarında şotokan karate do idman növü üzrə qızıl medal sahibi, universitetin tətbiqi-riyaziyyat və kibernetika fakütəsinin 2014-cü il məzunu Ayxan Mamayev və Avropa oyunlarında 2 uğurlu çıxışı ilə yadda qalan filologiya fakültəsinin 2-ci kurs tələbəsi Fəridə Abiyeva ilə görüş keçirilib.

“Çin dili körpüsü” adlı müsabiqə
18/06/2015
“Çin dili körpüsü” adlı müsabiqə

BDU nümayəndə heyəti Çində olub
10/06/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva, BDU nəzdindəki Konfutsi İnstitutunun ÇXR tərəfindən direktoru Xu Fenxua və Azərbaycan tərəfindən direktoru Oqtay Cəlilbəyli Konfutsi İnstitutu İdarə Heyətinin Çinin Hefey şəhərində yerləşən Anxoy Universitetində illik birgə iclasına qatılıblar.

| Ətraflı

Akademik Perspektivləri üzrə Beynəlxalq İnstitut (URAP) 2014-2015-ci illər üçün ən yaxşı universitetlərin siyahısını açıqlayıb.
08/06/2015

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |