Təhsil mütəxəssisləri BDU-da imtahan prosesini izləyib
12/01/2016

Təhsil naziri Mikayıl Cabbarovun “İmtahan sessiyasının təşkili və keçirilməsi barədə” əmrində nəzərdə tutulduğu kimi təhsil mütəxəssisləri və QHT nümayəndələrindən ibarət monitorinq qrupu bu gün Bakı Dövlət Universitetində qış imtahan sessiyasının gedişi ilə tanış olublar.

| Ətraflı

BDU-nun dekanı Tehranda Elm və texnologiyaların inkişafı üzrə İslam ölkələrınin birinci Beynəlxalq Sammitində iştirak edib
08/01/2016

BDU-nun Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dekanı, dosent Azad Qurbanov 27-29 dekabr 2015-ci il tarixlərində İran İslam respublikasının Tehran şəhərində Elm və texnologiyaların inkişafı üzrə İslam ölkələrınin birinci Beynəlxalq Sammitində iştirak edib.

29/12/2015

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində “Kitabxana-informasiya fəaliyyəti və fənlərarası inteqrasiya” mövzusunda Beynəlxalq Elmi Konfrans keçirildi.

| Ətraflı

“İlin ən yaxşı tələbəsi” müsabiqəsinin qalibləri mükafatlandırılıb
24/12/2015

Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tələbələr arasında tədris göstəriciləri, nizam-intizamı, universitetin ictimai həyatında fəallığı ilə fərqlənən, tələbə yoldaşları arasında xüsusi nüfuza malik olan tələbələrin müəyyən edilməsi məqsədi ilə “İlin ən yaxşı tələbəsi” adlı seçki müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimini keçirib.

21/12/2015

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin Kitabxanaşünaslıq kafedrası üzrə dərnəyin növbəti iclası keçirildi.

| Ətraflı

Ümummilli liderin xatirəsini anma günü münasibətilə ağacəkmə kampaniyası keçirilib
14/12/2015

Bakı Dövlət Universiteti ümummilli lider Heydər Əliyevin anım günü münasibətilə ağacəkmə kampaniyası keçirib.

| Ətraflı

BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anım günü ilə əlaqədar tədbir keçirilib
09/12/2015

Bakı Dövlət Universitetində ümummilli lider Heydər Əliyevin anım günü ilə əlaqədar tədbir keçirilib.

| Ətraflı

“Hislərini rənglərlə ifadə et” rəsm sərgisi
25/11/2015

BDU-da Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə tələbələrin “Hislərini rənglərlə ifadə et” adlı rəsm sərgisinin açılışı olub.

Avropa Kollecinin nümayəndələri BDU-da
25/11/2015

Avropa Kollecinin (Collec of Europe) Varşava (Polşa) filialının Kommunikasıya şöbəsinin nümayəndələri Pavel Mixalski və Cudita Fidin Bakı Dövlət Universitetində olublar.

Avropalı ekspertlərlə görüş
24/11/2015

“Ali təhsil sisteminin Avropa ali təhsil məkaninin tələblərinə daha da uyğunlaşdırılması məqsədilə Azərbaycan Respublikasının Təhsil Nazirliyinə dəstək göstərilməsi” TWINNING layihəsi çərçivəsində Rezident Tvinninq Müşaviri Reijo Aholainenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.

Qazaxıstan səfiri BDU-da olub
16/11/2015

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Qazaxıstan Respublikasının ölkəmizdəki  fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Beybit İsabayevlə görüşüb.

| Ətraflı

BDU tələbəsi “Ədəbiyyat, Musiqi, Təsviri Sənət və Gənclik” adlı layihə çərçivəsində silsilə tədbirdə iştirak edib
06/11/2015

BDU-nun Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin 2-ci kurs tələbəsi Elnur Məmmədzadə “Ədəbiyyat, Musiqi, Təsviri Sənət və Gənclik” adlı layihə çərçivəsində silsilə tədbirdə iştirak edib.

Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
28/10/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib.

| Ətraflı

BDU daha bir reytinq cədvəlində
22/10/2015

Bakı Dövlət Universiteti Şərqi Avropa və Mərkəzi Asiyanın İnkişaf etməkdə olan ölkələrinin reytinq siyahısında yer tutub.

BDU-da Müstəqillik Günü ilə bağlı tədbir
20/10/2015

Bakı Dövlət Universitetində Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin təşkilatçılığı ilə 18 oktyabr – Dövlət müstəqilliyi günü ilə bağlı tədbir keçirilib.

| Ətraflı

Rusiya İstintaq Komitəsinin sədri BDU-da mühazirə oxuyub. Abel Məhərrəmov Komitənin xatirə medalı ilə təltif olunub
16/10/2015

Rusiya Federasiyasının İstintaq Komitəsinin sədri, ədliyyə general-polkovniki, Rusiyanın «Əməkdar hüquqşünası», professor Aleksandr Bastrıkinin Bakı Dövlət Universitetinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüşü keçirilib.

08/10/2015

2015-ci ilin oktyabr ayının 8-də Azərbaycan Respublikası Prezidenti İşlər İdarəsinin Prezident Kitabxanası “Türk xalqlarının kitab abidələri” adlı elektron kitabxanasının təqdimat mərasimi keçirilmişdir.

Tyutorlara sertifikatlar təqdim edilib
23/09/2015

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun 7-ci tyutor hazırlığı kurslarının başa çatması ilə əlaqədar fakültə dekanları və tyutorlarla görüşü keçirilib.

Bakı Dövlət Universiteti IV beynəlxalq kitab sərgi-yarmakasında təmsil olunub
22/09/2015

Bakı Dövlət Universiteti Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət və Turizm Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə IV beynəlxalq kitab sərgi-yarmakası keçirilmişdir.

Çex Respublikasının Prezidenti BDU-da
16/09/2015

Ölkəmizdə səfərdə olan Çex Respublikasının Prezidenti Miloş Zeman Bakı Dövlət Universitetinin professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüşüb.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |