BDU-nun kitabxanaçılıq-informasiya fakultəsi tərəfindən təşkil edilən Ulu öndər Heydər Əliyevin 89-cu ildönümü münasibətilə “Heydər Əliyev və Azərbaycan dövlətçiliyi”mövzusunda sərgi keçirilmişdir

10/05/2012

“Heydər Əliyev və Azərbaycan dövlətçiliyi”mövzusunda sərgi keçirilmişdir.

Sərginin proqramı:

1. Ulu öndərin həyat və yaradıcılığının bütün istiqamətlərini əks etdirən 300-dən artıq azərbaycan, ingilis, türk, rus, ərəb dillərində nəşrlərinin tematik nümayişi.

2. Nümayiş olunan ədəbiyyata tələbələrin əlçatarlığını təmin etmək və sərgi zamanı iki saat müddətində nümayiş olunan kitablarla tanışlıq və konsultativ xidməti həyata keçirmək.

3. Quraşdırılmış monitor vasitəsilə H. Əliyevin həyat və yaradıclığına həsr edilmiş elektron kitabların təqdimatı və nümayişinin həyata keçirilməsi.

4. Təşkil edilmiş sərgidə tələbələrə sərgi bələdçisi imkanlarını yaratmaq.

5. Sərgi iştirakçılarının 1200 – da rəsmi açılışı.

6. 1400 – da dəvət olunan qonaqların çıxışı.

7. 1200-dan 1400-a qədər Heydər Əliyev və Azərbaycan dövlətçiliyi sənədli materiallar toplusunun video nümayişi.

Sərgidə BDU-nun rektoru akademik Abel Məhərrəmov və digər qonaqlar iştirak etdilər.