Bakı Dövlət universitetinin rektoru akademik Abel Məhərrəmov gənc nəsilin yetişdirilməsindəki xidmətlərinə görə və 8 mart beynəlxalq qadınlar bayramı münasibəti ilə bir qrup qadın əməkdaşlarını təşəkkür elan etmiş və fəxri fərmanla təltif etmişdir.

06/03/2012

Bakı Dövlət universitetinin rektoru akademik Abel Məhərrəmov universitetin gənc nəslin yetişdirilməsindəki

xidmətlərinə görə və 8 mart beynəlxalq qadınlar bayramı münasibəti ilə bir qrup qadın əməkdaşına təşəkkür

elan etmiş və fəxri fərmanla təltif etmişdir.

Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsindən bu tədbirdə iştirak edən

baş metodist Əliyeva Tamam Cavid q, baş müəllim  Hacıyeva Qəmzə Söhbət q, tütor Zərbaliyeva Esmira Mənaf qızına təşəkkür elan edilmiş, fakültə həmkarlar təşkilatının sədri  İsmayılova Nigar Nurəddin q,  baş müəllim Xələfova Sevda Abasqulu q, dosent  Mehrəliyeva Nailə Müzəffər qızı isə fəxri fərmanla təltif olunmuşlar.